16 Rgs | Prabangūs patiekalai iš kasdieniškų produktų
Rugsėjo 14 dieną profesiniame mokymo centre „Žirmūnai” tęsėsi programos „Šefai mokytojams” mokymai. Juose dalyvavo mūsų mokyklos mokomojo restorano profesijos mokytoja Daiva Jotkuvienė.
Tema: Vietiniai produktai- nauja skonių paletė.
Mokytoja Daiva pasidalino mintimis ir nuotraukomis: ,,Sužinojome kaip iš kasdieninių produktų gaminti nekasdieniškus patiekalus, kaip derinti vietinius produktus ir atskleisti naują skonių paletę. Gaminome patiekalus iš to, kas yra dėžėje (atsitiktinių produktų). Mokymus vedė virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas.”
Dabar mums visiems bus smalsu laukti švenčių. Mokytoja Daiva ir jos mokiniai tikrai nustebins mus naujais patiekalais.