Mediumas – 2024

Mediumas – 2024

Lietuvoje didžioji dalis 12-okų švenčia šimtadienį, o mūsų mokykloje švenčiamas Mediumas, nes mokiniai mokosi  3 metus ir įgyja ne tik vidurinį išsilavinimą, bet ir specialybės kvalifikacinį pažymėjimą ,todėl Mediumas mums – labai svarbi šventė. Medium – išvertus iš lotynų kalbos reiškia vidurys. Dvyliktokai jau nukeliavo pusę kelio mūsų mokykloje ir pasiekė vidurį, todėl, norėdami juos patikrinti, vienuoliktokai  surengė jiems egzaminą.

Puiki žurnalistų, režisierių ir prodiuserių komanda pristatė filmą „Kaip aš užaugau“ bei parodė pačią naujausių žinių laidą „Techasas 24“.Filmas ir žinios sukėlė įvairiais emocijas – nuo linksmo juoko iki susimąstymo  – kaip greitai bėga laikas. Po linksmosios dalies reikėjo surimtėti ir pasiruošti įvairiems išbandymams. Vaikinai ir merginos dalyvavo kūrybiškumo, judrumo ,dainavimo ir sporto egzaminuose. Taigi, patikrinus šventės kaltininkų balso stygas, lietuvių kalbos žinias ir jų  IQ, buvo nuspręsta –  įteikti jiems leidimus, kad gali toliau tęsti mokslus mūsų mokykloje.

Šventei – egzaminui pasibaigus dar ilgai niekas nenorėjo skirstytis – kas fotografavosi prie šventinės sienos, kas vaišinosi keksiukais, o kas paprasčiausiai norėjo dar pabūti ir pasidalinti savo džiugia nuotaika.

Ačiū renginio organizatoriams: Akvilei Gedminaitei, Milenai Kontrimaitei, Auksei Kurmytei, Milanai Paulauskaitei, Ilonai Valonytei, Vakariui Šimkui ir Edgarui Jukniui. Ačiū jiems už kūrybiškumą, sumanumą ir išradingumą.