Profesinio meistriškumo konkursas „Aš – saugus kelyje“

Profesinio meistriškumo konkursas „Aš – saugus kelyje“

Gegužės 16 d. Klaipėdos technologijų mokymo centre vyko Profesinio meistriškumo konkursas „Aš – saugus kelyje“, skirtas Vakarų Lietuvos profesinio mokymo įstaigų mokiniams. Mūsų mokyklą šiame konkurse atstovavo 22 TPR grupės mokiniai Aurimas Čėsna ir Klaudijus Petkevičius.

Konkurso dalyviai ne tik puikiai praleido laiką, bet ir įgijo naujų įgūdžių bei patirties. Renginys buvo kupinas įvairių užduočių, kurios išbandė mokinių gebėjimus ir žinias saugaus eismo srityje. Dalyviai atliko saugaus eismo teorijos testus, lengvojo automobilio figūrinio vairavimo užduotis sudarytoje trasoje bei itin įdomią užduotį – ant variklio dangčio pritvirtintoje lėkštutėje vežė teniso kamuoliuką.

Vienas iš svarbiausių išbandymų buvo lengvojo automobilio rato keitimas, imituojant veiksmą kelyje. Mūsų mokyklos atstovai Aurimas ir Klaudijus pademonstravo savo meistriškumą ir atidumą, sėkmingai atlikdami visas užduotis.

Šis konkursas ne tik suteikė mokiniams galimybę parodyti savo įgūdžius, bet ir skatino saugaus eismo svarbą, ugdė atsakingo vairavimo kultūrą bei stiprino tarpusavio bendradarbiavimą tarp skirtingų mokymo įstaigų. Dėkojame organizatoriams už puikų renginį ir sveikiname visus dalyvius su pasiektais rezultatais!