Sulaukėme svečių iš Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų

Sulaukėme svečių iš Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų

Vakar mūsų Šilutės profesinio mokymo centrą aplankė partneriai iš Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų, personalo vadovų klubo narės. Šio vizito tikslas buvo susipažinti su mūsų mokyklos mokiniais bei specialybėmis, kurias siūlo mūsų profesinio mokymo centras.

Susitikimo metu svečiai turėjo galimybę apžiūrėti mūsų mokyklos skyrius. Pirmiausia, jie lankėsi žuvininkystės praktinio mokymo centre, kur dalyvavo centro vadovo vedamoje edukacijoje. Šioje edukacijoje svečiai sužinojo apie žuvininkystės praktikos ypatumus, mūsų mokinių mokymo procesą bei turėjo galimybę patys išbandyti keletą praktinių užduočių.

Po to svečiai apsilankė turizmo ir paslaugų skyriaus mokomajame restorane, kur pietavo mūsų mokomojoje virtuvėje pagamintais valgiais. Jie turėjo galimybę paragauti mūsų mokinių ir mokytojų ruoštų patiekalų ir įvertinti jų kulinarinius gebėjimus.

Vizitas nesibaigė vien tik mokyklos apžiūra. Klubo narės taip pat aplankė Pamario kraštą, kur susipažino su vietos gamta ir kultūra. Svečiai aplankė Ventės ragą, plaukė laivu per Minijos kaimą bei Krokų lankas.

Šis vizitas ne tik sustiprino mūsų mokyklos ir Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų bendradarbiavimą, bet ir suteikė vertingų įžvalgų mums. Tikimės, kad tokie susitikimai taps gražia tradicija, padedančia mums dar labiau tobulėti ir geriau pasiruošti ateities iššūkiams.