Socialinio darbuotojo diena su šypsenomis ir dėkingumu

Socialinio darbuotojo diena su šypsenomis ir dėkingumu

Rugsėjo 27-oji – Lietuvos socialinių darbuotojų diena. Tai laikas, kai norime padėkoti tiems, kurie kasdien tyliai ir nepastebimai keičia žmonių gyvenimus…

Ilgametė bendrystė sieja mokyklą su  Šilutės mieste socialines paslaugas teikiančiomis įstaigomis. Individualios priežiūros darbuotojo specialybės mokinės, paskatintos profesijos mokytojų Editos Endrulienės ir Viktorijos Šepetienės, pasveikino Šilutės socialinės globos namų ir Pamario senjorų namų, Vaikų dienos centro, Socialinių paslaugų centro darbuotojus profesinės šventės proga.

Mokinės nudžiugino socialinį darbą dirbančius specialistus dovanodamos hortenzijas, kurios simbolizuoja dėkingumą ir supratingumą. O jų nuoširdūs linkėjimai pripildė šventę ypatingos šilumos ir emocijų.

Ši diena primena, kad socialinis darbas yra pagrįstas altruizmu, supratingumu ir pagalba artimui. Darbuotojai kasdien įrodo, jog net ir sunkiausiu metu yra galimybė keisti pasaulį – kad ir po mažą dalelę.

Taip pat Lietuvos socialinių darbuotojų dienos proga Šilutės socialinės globos namų bendruomenė mielą rudenišką sveikinimą skyrė mūsų mokyklos būsimoms individualios priežiūros darbuotojoms ir jų mokytojams. Toks palaikymas ir paskatinimas tarpusavio bendrystei labai svarbus