23 Vas | Profesijos mokytojų praktinių įgūdžių tobulinimas
Vasario 22 d. Mokymo centre „Žirmūnai ” paslaugų ir turizmo skyriaus profesijos mokytojos Daiva Jotkuvienė, Renata Meilė ir Loreta Liekienė su gausiu būriu mokytojų iš kitų mokyklų, dalyvavo praktinių įgūdžių tobulinimo mokymuose „Kavos ir kokteilių paruošimo ir pateikimo būdai” ir „Itališka pica”.
Mokymus vedė:
– restoranų šefai Cesare Di Nauta ir Mindaugas Lucka,
– barmenas Gianpiero Mastrolorito.
Mokymai buvo organizuoti pagal Erasmus+ mobilumo projektą Nr. 2022-1-LT01-KA121-VET-000067671
Profesijos mokytojos patobulino praktinius įgūdžius, gamindamos įvairių rūšių kavą: espresso, capucino, latte, įvairią šaltą kavą. Stebėjo kokteilių gaminimo bei papuošimų subtilybes, susipažino su naujomis tendencijomis.
Profesijos mokytoja Daiva Jotkuvienė stebėjo ne tik įvairių tradicinių itališkų, bet ir desertinių picų gamybą, kurios labai nustebino ne tik ingredientų įvairove, bet ir skoniu.
Dėkojame ekspertams iš Italijos!